About

daddy-enuh-004d.jpg

Panggil saja Ali.

13 Responses to About

  1. ibnu says:

    Salam pangwanoh.Ngenalkeun abdi urang Kanangwesi.Mung ayeuna nuju ngumbara di Dayeuh sakanteunan sakola di IAIN he.he.he…..

  2. alinur says:

    Mangga Kang Boeledz, wilujeng tepang deui heehehe

  3. Ibnu says:

    Kang..masih kenah di Milarian pangaweruh di Luar Nagreg pan..!!!Salam wae ti barudak PA he.he.he….

  4. Sukron Abdilah says:

    kang ali asa alumni Bentar, sanes? Abdi oge sami ti Bentar.

  5. alinur says:

    Kang Ibnu, salam oge kanggo barudak PEA..abdi masih ngeureuyeh

  6. alinur says:

    Kanggo Kang Sukron wilujeung tepang, abdi alumni Darussalam Ciamis oge alumni Ushuluddin….

  7. fauzan says:

    mangga, diantos kritik sareng saran na di http://www.sgd.web.id, nuhun

  8. abadurangpanawangan says:

    nepangkeun, abdi abad, urang panawanagan tea. kumaha damang? tos gaduh sabaraha budak (sareng indung budak)? di mana ayeuna teh, tos di bdg atanapi tos uih ka bandung? sono euy…

  9. abadurangpanawangan says:

    nepangkeun, abdi abad, urang panawanagan tea. kumaha damang? tos gaduh sabaraha budak (sareng indung budak)? di mana ayeuna teh, tos di bdg? sono euy…

  10. alinur says:

    Kang Abad wilujeung tepang deui, buntut tos bade dua, pidoana wae pun bojo nuju bobot. Abdi masih ngumbara teu acan ka Bdg, sami pribados oge sono tos lawas tilawas hnteu patepang

  11. abadurangpanawangan says:

    Asa rada lintuh ayeuna mah euy!!

  12. alinur says:

    Piraku baraya…lepat titingalan panginten. Kang Abad tangtos nu tambih lintuhmah heheee

  13. Mulyana says:

    Kang Ali urang Gunung Luhur? Abdi kawit mah ti Wanacala, nanging ayeuna ngumbara ka sabrang. Kumaha ari blogger2 darma, kang? Rame, teu? Abdi milarian dina google geuning teu aya nya?

    Eh, punten kenal sareng kang Uung darmaloka teu, kang? Abdi nuju milarian “jejak”na.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: